icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Over ons

Over ons

Hoekstra glashandel levert glas aan zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Voor glas voor nieuwbouw, verbouw of renovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment glas, wat wij kunnen leveren vanuit onze eigen voorraad. We leveren u de beste kwaliteit in een heel kort tijdsbestek.

Wij leveren en plaatsen alle soorten isolatie-glas en hebben een ruim assortiment, in kleur en dikte, van enkel glas op voorraad. De volgende glassoorten zijn ook uit voorraad leverbaar en dus direct verkrijgbaar, te weten alle soorten sierglas, draadglas, spiegels en gelaagd veiligheidsglas.

Voor zowel de particuliere woningbouw als voor kantoor -en fabriekspanden en de utiliteitsbouw kunnen wij alle voorkomende glaswerkzaamheden uitvoeren. Al onze leveringen voldoen aan de opgestelde criteria van kwaliteit, professionaliteit, veiligheid en flexibiliteit.

Glasbewerking

Glas is tijdloos en het wordt daarom door veel mensen gebruikt voor de verfraaiing van het in- en exterieur van hun woning. Alle soorten bewerkingen (bv. boren, polijsten, facet slijpen, stralen en verlagen) van glas vervaardigen we bij Hoekstra met behulp van onze eigen moderne machines, in onze eigen werkplaats. Wij hebben de expertise in huis om met glas de meest bijzondere dingen te creëren.

Showroom in Harkema

Glashandel en Glasbewerking Hoekstra beschikt over een moderne en ruim opgezette showroom van maar liefst 250 vierkante meter. In deze showroom vindt u vele voorbeelden van diverse glastoepassingen. Alles wat u ziet kan door ons worden gerealiseerd, maar ook uw eigen ideeën kunt u aan ons voorleggen. Veelal kunnen wij maken wat u voor ogen heeft.

De openingstijden van de showroom zijn:

Maandag tot en met vrijdag:
8:30 - 12:00 uur
13:00 - 17:30 uur
na 17:30 uur op afspraak
Zaterdag: Op afspraak

Bekijk al onze producten