icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Glashandel & Glasbewerking

Glashandel & Glasbewerking Friesland

Bij ons is alles mogelijk op het gebied van glas: van raam tot vloer, van spiegel tot kerstboom. Neemt u ook eens een kijkje in onze showroom in Harkema? We zijn centraal gelegen in Friesland, u bereikt vanaf Drachten binnen een kwartier en vanaf Leeuwarden en Heerenveen binnen 25 minuten.

Glashandel 

Hoekstra glashandel levert glas aan zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Voor glas voor nieuwbouw, verbouw of renovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment glas, wat wij kunnen leveren vanuit onze eigen voorraad. We leveren u de beste kwaliteit in een heel kort tijdsbestek.

Wij leveren en plaatsen alle soorten isolatie-glas en hebben een ruim assortiment, in kleur en dikte, van enkel glas op voorraad. De volgende glassoorten zijn ook uit voorraad leverbaar en dus direct verkrijgbaar: sierglas, draadglas, spiegels en gelaagd veiligheidsglas.

Voor zowel de particuliere woningbouw als voor kantoor -en fabriekspanden en de utiliteitsbouw kunnen wij alle voorkomende glaswerkzaamheden uitvoeren. Al onze leveringen voldoen aan de opgestelde criteria van kwaliteit, professionaliteit, veiligheid en flexibiliteit.

Glasbewerking

Glas is tijdloos en het wordt daarom door veel mensen gebruikt voor de verfraaiing van het in- en exterieur van hun woning. Alle soorten bewerkingen (bv. boren, polijsten, facet slijpen, stralen, verlagen, ...) van dit glas vervaardigen we bij Hoekstra met behulp van onze eigen moderne machines, in onze eigen werkplaats. Wij hebben de expertise in huis om met glas de meest bijzondere dingen te creëren.

Benieuwd naar ons aanbod op het gebied van glas? Bekijk het op deze pagina.

Bekijk ons aanbod van glasproducten