icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Glazen achterwanden keuken

Een nieuwe keuken is altijd een sieraad voor uw huis. De betere keukenstudio levert u een keuken welke precies op maat is gemaakt. De wand waartegen de keuken geplaatst wordt, wordt vaak betegeld. Maar wat als u stucwerk prefereert? Of juist iets wilt wat een chiquere uitstraling heeft? In beide gevallen biedt glas de uitkomst.

Bij het koken op een fornuis komt veel vuil vrij. Hetgeen men later vaak terug vindt op de tegels op de achterwand. Of in het ergste geval: op het stucwerk. Dit laatste is niet goed schoon te maken, het vuil blijft zichtbaar. De oplossing voor dit probleem is vrij simpel: een glazen plaat tegen de achterwand van de keuken plaatsen. Hierdoor blijft het stucwerk schoon en bovendien goed zichtbaar. Ook is glas zeer gemakkelijk te reinigen, dit bespaart tijd en energie. Natuurlijk worden de glasplaten op maat gemaakt. Ook worden zij voorzien van uitsparingen voor stopcontacten, keukenkasten en vensterbanken.

U kunt een glazen plaat voor de achterwand van uw keuken precies zo samenstellen als dat u zelf wilt. Doorzichtig of juist heel donker. In een kleur of met een spiegelend effect? Het kan allemaal, vraagt u naar de talloze mogelijkheden.

Meer weten?

Neem dan contact op of vraag direct een offerte aan. Wij geven u vrijblijvend advies en bespreken graag de mogelijkheden met u.

Vraag een vrijblijvende offerte aan