icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Exclusieve projecten

Hoekstra is naast een glashandel, vooral ook een bedrijf met expertise op het gebied van design. Speciale projecten, exclusieve opdrachten, het is allemaal aan ons besteed. Met het motto: "Alles kan, alles mag", geven wij invulling aan de leegte die andere glashandels achter zich laten. Wij maken producten van glas, welke nooit eerder zijn gemaakt.

Hoekstra onderscheidt zich van andere glashandels en glasbewerkingsbedrijven, door de mogelijkheid om in onze eigen werkplaats exclusieve producten te maken. Niets is ons te gek, zelfs het ontwerpen en produceren van een glazen kerstboom niet. Bij ons kunt u ook nog het beroemde glas-in-lood verkrijgen, gewoon als glas, maar ook ingezet in isolerend glas.

Ook voor cadeaus bent u bij ons aan het juiste adres. Doormiddel van de straaltechniek, kunnen wij alle mogelijke teksten en foto's in glas stralen. Zo creëert u samen met ons een persoonlijk cadeau. Denk eens aan een jubileum. Hoekstra zet niet alleen de tekst in het glas, maar bijvoorbeeld ook de vrachtauto waar de jubilaris zo lang op heeft gereden.

Projecten waar andere glasbedrijven voor terug deinzen, zijn voor ons juist een uitdaging. We denken in oplossingen, we zien geen problemen.

Meer weten?

Neem dan contact op of vraag direct een offerte aan. Wij geven u vrijblijvend advies en bespreken graag de mogelijkheden met u.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan