Woningcorporaties

Grotere tevredenheidsgarantie bij uw bewoners? Bij glasherstel helpt Hoekstra u hier graag bij! Als woningbouwcorporatie wilt u, naast de dagelijkse reguliere vragen, natuurlijk altijd kwaliteit leveren op de momenten dat de huurder u om hulp vraagt. Een tevreden bewoner is immers een beloning van elke woningcorporatie. Is er sprake van glasschade waarbij u afhankelijk bent van derden? Hoekstra biedt u als professionele partner naast hoge kwaliteit, ook goede en snelle service bij glasherstel.

Duizenden tot tienduizenden euro’s per jaar besparen? 

Een contract bij Glashandel Hoekstra betaalt u pas als er daadwerkelijk reden is voor glasherstel. Middels onze vakkundigheid houden wij de schade zo beperkt mogelijk. Glasherstel klussen kunt u 24 uur per dag, 365 dagen per jaar melden. 

Glasherstel van A tot Z

Hoekstra helpt u van A tot Z. Dit betekent dat u alleen maar hoeft te bellen en alles wordt vervolgens voor u in gang gezet. Van het plaatsen van de nieuwe ruit tot de administratieve afhandeling hiervan. Na reparatie zenden wij u dan ook een volledig overzicht toe van de aard van de schade plus de uitgevoerde werkzaamheden bij glasherstel.

Contract met Hoekstra:

  • U bespaart duizenden, zo niet tienduizenden euro’s per jaar
  • Mobiele werkplaatsen voor een snelle en vakkundige service
  • 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar
  • Hoog kwaliteitsglas, extra hard en extra veilig


Uw glasschade liever melden via e-mail? Uw melding nemen wij zo snel mogelijk in behandeling.

3