Glasbewerking

Glashandel en bewerking Hoekstra

Hoekstra glashandel levert glas aan diverse bouwprojecten. Voor glas voor nieuwbouw, verbouw of renovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment glas, wat wij kunnen leveren vanuit onze eigen voorraad. We leveren de beste kwaliteit in een heel kort tijdsbestek.

Hoekstra bussen

 

Wij leveren en plaatsen alle soorten isolatie-glas en hebben een ruim assortiment, in kleur en dikte, van enkel glas op voorraad. De volgende glassoorten zijn ook uit voorraad leverbaar en dus direct verkrijgbaar, te weten alle soorten sierglas, draadglas, spiegels en gelaagd veiligheidsglas. 

Voor zowel de particuliere woningbouw als voor kantoor -en fabriekspanden en de utiliteitsbouw kunnen wij alle voorkomende glaswerkzaamheden uitvoeren. Al onze leveringen voldoen aan de opgestelde criteria van kwaliteit,  professionaliteit, veiligheid en flexibiliteit.

Glasbewerking

Glas is tijdloos en het wordt daarom door veel mensen gebruikt voor de verfraaiing van het in- en exterieur van hun woning. Alle soorten bewerkingen (bv. boren, polijsten, facet slijpen, stralen, verlagen, ...) van dit glas vervaardigen we bij Hoekstra met behulp van onze eigen moderne machines, in onze eigen werkplaats. Wij hebben de expertise in huis om met glas de meest bijzondere dingen te creëren. 

Overzicht werkplaats Harkema

 

Service

Hoekstra staat voor kwaliteit, vakmanschap en diversiteit. Wij proberen samen met u de uitwerking van uw idee, of de oplossing van uw probleem te vinden. Wij leveren te allen tijde maatwerk en samen met u bereiken we altijd het gewenste resultaat. Mochten uw wensen niet geheel gerealiseerd kunnen worden, dan zoeken wij samen met u naar een passende oplossing. We denken mee in het proces.

Hoekstra levert een allround-service op het gebied van glas en bijkomstigheden als bijvoorbeeld bevestigingsmateriaal, beslag, en kozijnen. Dit alles uiteraard inclusief montage.

Wij werken met de beste materialen, welke veelal uit voorraad leverbaar zijn. Lang wachten is er voor onze klanten niet bij. In combinatie met onze jarenlange ervaring leveren wij een mooi, goed en degelijk eindproduct vanuit onze eigen werkplaats.

Bij spoedgevallen staat Hoekstra garant voor een snelle oplossing. Door onze flexibele instelling wordt er direct een passende oplossing voor uw glas-probleem gevonden. Dit alles is mogelijk vanwege onze voorraad, onze mobiele werkplaatsen en de vakmensen die wij in dienst hebben.

 

Showroom

Glashandel en Glasbewerking Hoekstra beschikt over een moderne en ruim opgezette showroom van maar liefst 250 vierkante meter. In deze showroom vindt u vele voorbeelden van diverse glastoepassingen. Alles wat u ziet kan door ons worden gerealiseerd, maar ook uw eigen ideeën kunt u aan ons voorleggen, veelal kunnen wij maken wat u voor ogen heeft. 

De openingstijden van de showroom zijn: 

ma. t/m vr.


8:30 - 12:00 uur
13:00 - 17:30 uur
na 17:30 uur op afspraak

zaterdag op afspraak 
6