wand

Ondernemersprijs Achtkarspelen 2012

20-07-2012

Dit jaar organiseert de Expo Achtkarspelen in samenwerking met de gemeente Achtkarspelen, Rabobank Burgum-De Lauwers en het Achtkarspelen Bedrijven Contact (ABC) een symposium.

Dit symposium wordt gehouden op donderdagavond 10 mei in Harkema. Voorafgaand wordt een dinerbuffet aangeboden aan alle ondernemers van Achtkarspelen en overige ABC-leden. Aanmelden is hiervoor noodzakelijk.

Om circa 18.45 uur wordt de Ondernemersprijs Achtkarspelen 2012 uitgereikt door Staatssecretaris Joop Atsma. De genomineerden hiervoor zijn Glashandel Hoekstra uit Harkema, AVEK uit Surhuisterveen en OBMtec uit Buitenpost.

Een deel uit het Jury rapport :"En de derde van de genomineerden is Glashandel Hoekstra uit Harkema. Ook dit is een familiebedrijf. Dhr. Hoekstra is, als oud politieman, ruim 30 jaar geleden voor zichzelf begonnen in de glashandel en heeft het bedrijf dermate weten te ontwikkelen dat nu ongeveer 10 mensen hier werkzaam zijn. Sinds 2008 is de leiding in handen van beide zonen van Hoekstra. Senior is echter nog wel actief in het bedrijf. Het motto van het bedrijf is altijd geweest dat een klant nooit een nummer mag worden. Kleine en grote klanten krijgen allemaal dezelfde aandacht. Het product moet perfect zijn. Glashandel Hoekstra is zeer veelzijdig op glasgebied. Behalve alle soorten standaard glas is Hoekstra ook bekend om glasbewerking met de modernste technieken. Zij levert in heel Nederland. Ze werkt ook zelf aan productinnovaties zoals jaloezie├źn ingebouwd in dubbel glas en hier, op de EXPO in de stand van het bedrijf 'Freed', met touchscreens. En op gebied van service heeft Glashandel Hoekstra recentelijk een prijs gekregen voor de beste glasmonteur op gebied van 24 uurs-service in Nederland."