Spiegelwanden Groningen

De fraaiste spiegelwanden van Groningen

Spiegelwanden hebben een vergrotend effect op uw ruimte in Groningen. Hiermee laat u uw interieur ruimer en prettiger overkomen. Hierbij heeft u keuze uit alle afmetingen, vormen en afwerkingen. Zoals stijlvolle kleuringen of zelfs verwarmingselementen die condens voorkomt. Glas- en spiegelspecialist Hoekstra in Harkema, niet ver van Groningen, levert u alles voordelig en professioneel.

Spiegelwanden in Sneek, Groningen, Drachten, Leeuwarden en Heerenveen

In deze omgeving leveren wij alle soorten spiegelwanden. Als woonaccessoire, als afwerking van een muur, of binnen een groot zakelijk project voor kantoor -en fabriekspanden of de utiliteitsbouw in Groningen. Alles maken wij in onze eigen werkplaats, met moderne machines en een ruim assortiment van glas in alle kleuren en dikten. Zo zijn wij gewend de meest bijzondere glas- en spiegelwanden te creëren, geheel naar wens.

Specifieke spiegelwanden in Groningen

Zelfs als u veel of zeer grote spiegels wenst, bijvoorbeeld voor uw nieuwbouw- of renovatieproject, kunt u terecht bij Hoekstra. Wij leveren gewoonlijk spiegelwanden voor dansscholen, fitnesscentra en winkels. Deze spiegelwanden voldoen uiteraard aan alle kwaliteitscriteria. Informeert u dus nu naar de mogelijkheden. Wij denken dan met u mee en leveren precies wat u zoekt.

Spiegelwanden Groningen

Stel hier uw vraag

U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons