Schuifwanden Groningen

De stijlvolle schuifwanden van Groningen

Met schuifwanden van glas heeft u iets bijzonders in uw pand in Groningen. Een stijlvolle en gemakkelijke bediening gaat samen met een sfeer van ruimte en licht. Een comfortabele oplossing voor thuis of op kantoor. Hiermee geeft u uw bezoekers, klanten of relaties een goede indruk. En u heeft een comfortabele leef- of werkomgeving. De schuifwanden van Glashandel Hoekstra bij Groningen zijn hiervoor gemaakt.

Offerte voor uw schuifwanden

Hoekstra biedt de fraaiste schuifwanden van glas in Groningen. Omdat wij deze op maat aanbieden in alle afmetingen en bewerkingen, verschillen de prijzen. Laat ons dus een offerte voor u opstellen. Zo brengen wij onze voordelige prijzen goed voor u in kaart. Ook denken wij met u mee en zorgen zo voor de schuifwanden die passen bij uw pand en inrichting.

Verschillende soorten schuifwanden

Alle werkzaamheden aan schuifwanden voeren wij in eigen beheer uit. Van productie tot en met montage. Zelfs als het gaat om een grote bestelling van glazen schuifwanden, of schuifwanden met een bijzonder formaat of glassoort. Deze leveren wij geregeld voor kantoren en fabriekspanden in Groningen. Met het beste op het gebied van kwaliteit,  professionaliteit, veiligheid en flexibiliteit.

Schuifwanden Groningen

Stel hier uw vraag

U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons