Schuifwanden glas

Stijlvolle schuifwanden van glas

Met schuifwanden van glas heeft u iets bijzonders in huis. Een stijlvolle en gemakkelijke bediening, een moderne sfeer van licht en ruimte. Bijzonder comfortabel voor uw huis of kantoor. Hiermee maakt u indruk op uw bezoekers, klanten en relaties en schept u de ideale omgeving voor uzelf en/of uw medewerkers. Ontdek daarom de stijlvolle schuifwanden van uw glas- spiegelspecialist Hoekstra.

Verschillende schuifwanden

Al het werk voor schuifwanden houden wij in eigen beheer. Van de productie tot en met de montage. Onze eigen vakmensen leveren de hoogste kwaliteit en maken alles mogelijk. Dus schroom niet te vragen naar onze talloze mogelijkheden. Ook als het gaat om zeer veel of grote glazen schuifwanden. Deze leveren wij geregeld aan organisaties, geheel naar wens. In verschillende dikten en voor uiteenlopende toepassingen (buitenwanden, kantoorwanden en extra sterke schuifwanden met veiligheidsglas).

Voordelige offerte schuifwanden

Omdat Hoekstra schuifwanden in alle verschillende afmetingen en afwerkingen glas aanbiedt, verschillen de prijzen. Overweegt u uw schuifwanden op maat laat maken, dan stellen wij een duidelijke offerte voor u op, om zo de prijs goed in kaart te brengen. Neemt hiervoor nu contact met ons op en geef uw wensen door.

Schuifwanden glas

Stel hier uw vraag

U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons