Glashandel Drachten

Uw glashandel vlakbij Drachten

Uw vakkundige glashandel ligt in Harkema, vlak boven Drachten. Hier verzorgt Glashandel Hoekstra alles op het gebied van glas. Ramen, deuren, balustrades, meubelen, vloeren, spiegels en nog veel meer. Geheel nieuw glas, of glasherstel. Voor zowel particulieren als organisaties verzorgt onze glashandel alle bewerkingen in de eigen werkplaats. Zoals boren, polijsten, facetslijpen, stralen en verlagen. Zo krijgt uw pand in Drachten glas van de hoogste kwaliteit.

Voordelen van onze glashandel bij Drachten

Glashandel Hoekstra levert aan particulieren, kantoren, architecten, aannemers en bouwbedrijven in Groningen, Drachten, Leeuwarden, Sneek en Heerenveen. Wij zijn dan ook gewend om de hoogste kwaliteit te leveren; extra gehard en extra veilig, dankzij de eigen productie. En met onze 24-uursservice staan wij op ieder moment voor u klaar.

Showroom Glashandel Hoekstra bij Drachten

Met glas kunt u uw inrichtring een bijzondere uitstraling geven. Glashandel Hoekstra heeft hier talloze voorbeelden van. In onze showroom in Harkema, – net even boven Drachten – ontdekt u onze kwaliteit en diversiteit en doet u de beste ideeën op. In deze moderne en ruim opgezette showroom van 250 vierkante meter komen wij samen met u tot een prachtige oplossing.

Glashandel Drachten

Stel hier uw vraag

U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons